MALI NAREDIO PARKING SERVISU: Stanarima Terazija i Vlajkovićeve vratite parking mesta!
Foto: Zorana Jevtić

Građani odahnuli

MALI NAREDIO PARKING SERVISU: Stanarima Terazija i Vlajkovićeve vratite parking mesta!

Beograd -
Gradonačelnik je reagovao po saznanju da je Sekretarijat za saobraćaj 9. juna od sedam ujutru obavio prenamenu parking mesta stanarima Vlajkovićeve i Terazija. On je naložio da se sve vrati u pređašnje stanje i da JKP Parking servis refundira troškove građanima čiji su automobili bili odneti

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali naložio je danas da stanarima Vlajkovićeve ulice i Terazija budu vraćena parking mesta ispred Doma Narodne skupštine, koja su u ponedeljak obeležena žuto i time rezervisana.

Kako su ranije preneli beogradski mediji, vozila stanara navedenih ulica su odnele ekipe JKP "Parking servis" i to sa parking mesta koja su u ponedeljak ujutru iznenada obeležena žutim i tako rezervisana za poslanike.

Stanari, tvrde i da su morali da plate troškove pauka, kako bi preuzeli svoje automobile.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, gradonačelnik je reagovao odmah po saznanju da je Sekretarijat za saobraćaj 9. juna od sedam ujutru obavio prenamenu parking mesta stanarima Vlajkovićeve i Terazija.

On je naložio da se sve vrati u pređašnje stanje i da JKP "Parking servis" refundira troškove građanima čiji su automobili bili odneti.

Mali je rekao da su gradske službe reagovale po automatizmu i da će sva parking mesta biti vraćena i obeležena kao i ranije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja