VUČIĆ: Železnička stanica Prokop može biti gotova za 18 meseci!
Foto: Beoinfo

Projekat Beograd na vodi

VUČIĆ: Železnička stanica Prokop može biti gotova za 18 meseci!

Beograd -
Imamo deo kuvajtskog novca, treba još novca pre svega za tehničku stanicu u Batajnici u Zemunu da bismo uopšte mogli da radimo Prokop. Ali mislim da u Prokopu i tehničkoj stanici Batajnica svi radovi mogu da budu završeni u roku 18 meseci, rekao je Vučić

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da železnička stanica "Prokop" može da bude završena u roku od 18 meseci."Mi smo u priči o Prokopu 25 godina.

Imamo deo kuvajtskog novca, treba još novca pre svega za tehničku stanicu u Batajnici u Zemunu da bismo uopšte mogli da radimo Prokop.

Ali mislim da u Prokopu i tehničkoj stanici Batajnica svi radovi mogu da budu završeni u roku 18 meseci i to nema veze sa samim projektom Beogradom na vodi i našim drugim projektima", rekao je Vučić.

Premijer je, na promociji ovog projekta i svečanom otvaranju renovirane zgrade Geozavoda, rekao da je toiko srećan zbog današnjeg događaja zato što on pokazuje razliku od onoga što se radilo u prošlosti.

"Dvanaest i po kilometara pruga od Lajkovca do Uba ne možemo da završimo i sad se preganjamo kako ćemo to da završimo. Završićermo", rekao je premijer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track