RADOVI U PRVOMAJSKOJ: 15 i 78 menjaju trase zbog asfaltiranja
Foto: Beta

Do 25. avgusta

RADOVI U PRVOMAJSKOJ: 15 i 78 menjaju trase zbog asfaltiranja

Beograd -
Privremeno je uspostavljeno stajalište u Krajiškoj ulici u smeru ka gradu, neposredno po prelasku raskrsnice Krajiške i Geteove

BEOGRAD - Do 25. avgusta autobuske linije 15 i 78 saobraćaće po delimično izmenjenoj trasi, zbog popravke i asfaltiranja kolovoza.

Radovi u Prvomajskoj ulici, na delu Geteove do Ševine u Zemunu preusmeriće trase vozila na linijama 15 i 78, te će u smeru ka gradu (na delu od raskrsnice Krajiške i Geteove do raskrsnice Prvomajske i Ševine) saobraćati ulicama, Krajiška, Ševina, Prvomajska i dalje redovnom trasom, dok je u suprotnom smeru režim rada linija nepromenjen.Takođe, kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, privremeno je uspostavljeno stajalište u Krajiškoj ulici u smeru ka gradu, neposredno po prelasku raskrsnice Krajiške i Geteove.

U naselju Busije takođe će biti izmenjen saobraćaja i to do 9. oktobra u Ulici prote Jeftimija Ivanovića, a radovi se, kako se ističe, izvode u dve faze na delu od Šangajske do Ulice Mojsija Lazarevića. Tokom faze jedan, koja traje do 8. septembra, za saobraćaj je zatvorena leva polovina kolovoza, dok desna polovina funkcioniše jednosmerno u pravcu ka Šangajskoj ulici.

U fazi dva za saobraćaj će biti zatvorena desna polovina kolovoza, dok će leva polovina funkcionisati jednosmerno u pravcu ka Šangajskoj, od 9. septembra do 9. oktobra. Vozila će u okviru ove dve faze koristiti stajalište "Prote Jeftimija Ivanovića" u istoimenoj ulici.

Za vreme izvođenja radova vozila GSP sa linije 702 će u smeru ka terminusu "Busije (Crkva)", na delu od raskrsnice Šangajske i Dr Đorđa Šuice do raskrsnice ulica Trandafila Duke i Mojsija Lazarevića saobraćati ulicama Dr Đorđa Šuice, Mojsija Lazarevića i dalje redovnom trasom. Vozila koja se kreću u smeru ka Batajnici saobraćaće redovnom trasom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track