SPORTOM DO PRIJATELJSTVA: Sportske igre za decu iz poplavljenog Obrenovca!
Foto: Ministarstvo Omladine I Sporta

Vraćanje osmeha mališanima iz ugroženih područija

SPORTOM DO PRIJATELJSTVA: Sportske igre za decu iz poplavljenog Obrenovca!

Beograd -
Više od 500 dece, od 7 do 14 godina iz 11 mesnih zajednica opštine Obrenovac, koje su najviše stradale u majskim poplavama, takmičiće se u raznim sportskim disciplinama: jaje u kašici, trka u vrećama, nadvlačenje konopca, razne igre sa čunjevima i loptom, trčanje na 50 metara, kviz znanja, fudbal i ostale sportske i zanimljive aktivacije

BEOGRAD - Od 30.avgusta do 27.septembra biće organizovane sportske igre pod nazivom „Sportom do prijateljstva“, i to za decu iz poplavljenog Obrenovca.

Igre će se odvijati svake subote, na pet različitih lokacija u trajanju od četiri sata od 10 do 14 časova.

Više od 500 dece, od 7 do 14 godina iz 11 mesnih zajednica opštine Obrenovac, koje su najviše stradale u majskim poplavama, takmičiće se u raznim sportskim disciplinama: jaje u kašici, trka u vrećama, nadvlačenje konopca, razne igre sa čunjevima i loptom, trčanje na 50 metara, kviz znanja, fudbal i ostale sportske i zanimljive aktivacije. Cilj igara je druženje i vraćanje osmeha na lice deci iz ugroženih područja.

Foto Centar za ubnapređenje društva
Foto Centar za ubnapređenje društva

Omladinski projekat „SPORTOM DO PRIJATELJSTVA“ sprovodi „CENTAR ZA UNAPREĐENJE DRUŠTVA“ i FK OMLADINAC iz Velikog polja uz podršku Građanskih inicijativa, u okviru programa „MLADI SU ZAKON - Beogradski okrug“, koji je finansijski podržan od strane Ministarstva omladine i sporta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track