POZIV DAVAOCIMA KRVI: Transfuziološki autobus sutra ispred šoping centra Stadion
Foto: Beta

Zavod za transfuziju

POZIV DAVAOCIMA KRVI: Transfuziološki autobus sutra ispred šoping centra Stadion

Beograd -
Davaoci mogu da daju krv i u autobusu na Studentskom trgu od 9 do 19, radnim danima i subotom, a u Urgentnom centru KCS od 9 do 16 sati, svaki dan osim nedeljom

BEOGRAD - Institut za transfuziju krvi Srbije i Šoping centar "Stadion" najavili su da u četvrtak nastavljaju uspešnu saradnju, organizovanjem još jedne akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Transfuziološki autobus Instituta za transfuziju će, treći put ove godine, biti na raspolaganju svim posetiocima "Stadiona" koji će 11. septembra, od 13 do 18 časova, nakon kupovine moći da dobrovoljno daju krv.

"Setite se da humanost nema cenu! Uživajte u kupovini i svoj dan "začinite" plemenitošću", poručili su organizatori akcije. Institut je podsetio da dobrovoljni davaoci mogu u Beogradu da daju krv u njihovim prostorijama, radnim danima od 7 do 19 sati, subotom od 8 do 15 sati, u autobusu na Studentskom trgu od 9 do 19 sati, radnim danima i subotom, a u Urgentnom centru KCS od 9 do 16 sati, svaki dan osim nedeljom.

Sutra će ekipe Instituta prikupljati krv u Kovinu (Crveni krst od 9:00 do 16:00 sati), u Velikoj Plani (Bioskop od 9:00 do 16:00 sati), i u beogradskim opštinama Stari grad (GSP direkcija od 10:00 do 14:00 sati) i Novi Beograd (Transfuziomobil, Belville od 12:00 do 18:00 sati).Prethodne nedelje, Obrenovčani su donirali najviše krvi, saopštio je Institut i zahvalio se na plemenitosti i optimizmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track