Vrtić Poletarac pobednik konkursa Beogradskog vodovoda

Vrtić Poletarac pobednik konkursa Beogradskog vodovoda

Beograd -
JKP Beogradski vodovod i kanalizacija uručio je poklone vrtiću Poletarac pobednicima konkursa za najlepši crtež
BEOGRAD - Mališani vrtića „Poletarac” dobili su od JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” poklone kao pobednici konkursa za najlepši crtež – paketiće sa sklopivom čašom i peškirić sa logom ovog preduzeća.
Konkurs za beogradske mališane na temu „Zašto je voda važna” organizovan je povodom Svetskog dana voda, 22. marta, a na njega je pristiglo više od 1.000 radova.
– Radovi su izvanredni i bilo nam je teško da izaberemo pobednika. Na kraju smo odlučili da to bude vrtić „Poletarac” na Paliluli. Zahvaljujem svim vrtićima koji su učestvovali u našoj akciji – rekla je Zdenka Anđelković, šefica službe za marketing i informisanje ovog preduzeća.
Mališanima je posle podele poklona održana edukativna prezentacija, koju ovo preduzeće realizuje u beogradskim osnovnim školama u okviru akcije „Provereno dobra voda”.
– Deca su veoma upućena u značaj vode za ljude i čitavu planetu, a čak znaju da bez vode ne može da se napravi struja. Ovakve komentare ne čujemo ni od dece u osnovnim školama – pohvalila je mališane prezenterka Ljiljana Stakić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track