OTKLONJEN KVAR: Tramvaji 3 i 12 ponovo na redovnim trasama
Foto: Beta Milan Obradovic Ilustracija

Gradski saobraćaj

OTKLONJEN KVAR: Tramvaji 3 i 12 ponovo na redovnim trasama

Beograd -
Tramvaji na linijama 3 i 12 trenutno saobraćaju do pristaništa, gde se okreću i vraćaju nazad i voze kao tramvaji na liniji 2 Nemanjinom ulicom, a potom redovnom trasom, rekao je Vuković

BEOGRAD - Tramvaji na linijama 3 i 12 ponovo saobraćaju redovnom trasom, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Sloba Mirković.

Tramvaji na tim linijama rano jutros su neko vreme saobraćali izmenjenom trasom zbog kvara koji se dogodio na Savskom trgu kod Glavne železničke stanice.

Podsetimo tramvaji na linijama 3 i 12 saobraćaju trenutno izmenjenom trasom zbog kvara koji se dogodio jutros oko 06.10 časova na Savskom trgu kod Glavne železničke stanice, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dejan Vuković.

Tramvaji na linijama 3 i 12 trenutno saobraćaju do pristaništa, gde se okreću i vraćaju nazad i voze kao tramvaji na liniji 2 Nemanjinom ulicom, a potom redovnom trasom, rekao je Vuković.

Vuković je objasnio da je kvar najpre nastao oko 04.50 časova i da je bio otkoljen oko 05.50, ali da je ponovo nastao oko 06.10 sati.

Na beogradskim ulicama jutros saobraća 1.259 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.035 autobusa, dodao je Vuković.Saobraćaj je blago pojačan na prilazima gradu, a za sada nema gužvi, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom putu, Pančevačkom mostu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Smederevskom putu, gde se vozila usporeno kreću zbog klizavih kolovoza, rekao je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.Povećan je broj dostavnih vozila u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, dodao je Ivetić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track