Najnovije vesti

6 nezgoda, 11 povređenih, učestvovala čak tri taksi vozila.
Foto: Reuters

hitna pomoć

6 nezgoda, 11 povređenih, učestvovala čak tri taksi vozila.

Beograd
U nezgodi oko 20.43 sata u ulici Borisa Kidriča u Borči povređene su dve muške osobe, zatim oko 22.30 na Kružnom putu ka Resniku povređen je vozač, u 22.39 na uglu Pop Stojanove i Kajmakčalanske povređeni su vozač i putnik u taksiju

BEOGRAD - U šest saobraćajnih nezgoda u Beogradu noćas je povređeno 11 osoba, izjavila je doktorka Nada Macura, ističući da su lekari te službe imali puno posla tokom novogodišnje noći.

"Bilo je puno intervencija zbog osoba u alkoholisanom stanju, povređenih u tučama, ma svega je bilo", kaže Macura dodajući da, ipak, nije bilo povreda zadobijenih upotrebom vatrenog i hladnog oružja.

Macura je istakla da su lekari Hitne pomoći vredno radili i imali noćas 142 intervencije, od čega 57 na javnom mestu.

U Kikindskoj ulici u Borči je nekoliko minuta pre ponoći povređen petardom trinaestogodišnji dečak, koji je sa teškom povredom oka zbrinut u Klinici za očne bolesti u Pasterovoj ulici.

Kada je reč o saobraćajnim nezgodama, u njima su učestvovala čak tri taksi vozila.

U nezgodi oko 20.43 sata u ulici Borisa Kidriča u Borči povređene su dve muške osobe, zatim oko 22.30 na Kružnom putu ka Resniku povređen je vozač, u 22.39 na uglu Pop Stojanove i Kajmakčalanske povređeni su vozač i putnik u taksiju.

Takođe, u oko pola 11 na uglu Aljehinove i Ratka Mitrovića povređen je vozač taksija, zatim nešto posle jedan čas na uglu Zrenjaninskog puta i ulice Grge Andrijanovića su povređene četiri osobe u taksiju.

Oko tri sata ujutru na uglu Slanačkog puta i Višnjičke ulice povređen je motociklista.

Skoro svi povređeni su zbrinuti na VMA.

Macura je rekla da su pomoć lekara Hitne pomoći tražili skoro svi hronični bolesnici.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...