MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Bez saobraćajnih udesa, lekare najviše zvali asmatičari
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Bez saobraćajnih udesa, lekare najviše zvali asmatičari

Beograd -
Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 247 intervencija od kojih 48 na javnim mestima, precizirala je Macura. Macura je savetovala da se pričuvaju kardiovaskularni bolesnici, astmatičari, ali i cerebrovaskularni pacijenti koji su imali šlog

BEOGRAD - Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 116 intervencija od kojih 10 na javnim mestima, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura, ističući da u tom periodu nije bilo saobraćajnih udesa.

Na javnim mestima pomoć je pružana alkoholisanim osobama, a lekarima su se obraćali i astmatičari i pacijenti sa malignitetima, rekla je Macura.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 247 intervencija od kojih 48 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Macura je savetovala da se pričuvaju kardiovaskularni bolesnici, astmatičari, ali i cerebrovaskularni pacijenti koji su imali šlog.

Portparol Hitne pomoći je savetovala i nošenje adekvatne odeće i obuće, oprez u saobraćaju, a starijim osobama izlazak iz kuća tek oko podneva kada otopli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track