AMERIKANCI UPLOVLJAVAJU U BEOGRAD: Rečni kruzer otvara nautičko-turističku sezonu
Foto: Tanjug Oksana Toskić

Kreću u obilazak prestonice

AMERIKANCI UPLOVLJAVAJU U BEOGRAD: Rečni kruzer otvara nautičko-turističku sezonu

Beograd -
Brod River Aria će uploviti u Beograd, sa oko 100 turista iz Sjedinjenih Američkih Država koji će boraviti u Beogradu u okviru dvanaestodnevne ture pod nazivom Istočna Evropa do Crnog mora

BEOGRAD - Uplovljavanjem broda "River Aria" na Međunarodno putničko pristanište "Luka Beograd", danas će svečano biti otvorena ovogodišnja nautičko-turistička sezona u Beogradu.

Brod "River Aria" će uploviti u Beograd u ranim jutarnjim satima, sa oko 100 turista iz Sjedinjenih Američkih Država koji će boraviti u Beogradu u okviru dvanaestodnevne ture pod nazivom "Istočna Evropa do Crnog mora", u organizaciji turoperatora "Grand Circle Travel".

Po povratku sa organizovanog obilaska grada, turistima će biti podeljeni poklon paketi Turističke organizacije Beograda i "Luke Beograd".

Uz tradicionalni doček i posluženje koje će pripremiti učenici Srednje turističke škole, biće izveden folklorni program umetničkog centra "Talija", saopštila je Turistička organizacija Beograda.

Posle svačanog dočeka turista, u restoranu "Iguana" u Beton Hali će biti održana konferencija za novinare i predstavljanje rezulata istraživanja tržišta "Kako nas vide stranci koji kruzerima dolaze u Beograd", koje je realizovano u saradnji sa Gradskim zavodom za informatiku i statistiku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track