TRAŽI IZVINJENJE: Miroljub Labus zakucao se u BMW ambasade Brazila
Foto: Marina Lopicic

Udes na Dorćolu

TRAŽI IZVINJENJE: Miroljub Labus zakucao se u BMW ambasade Brazila

Beograd -
Ako sam ja napravio saobraćajni prekršaj, vozač ambasadorovih kola je saučesnik u tome jer je zagradio ulaz na regularni parking, kaže Labus i poručio brazilskoj ambasadi da ne mogu da se bahato ponašaju usred Beograda

BEOGRAD - Miroljub Labus, bivši potpredsednik vlade i profesor ekonomije na Pravnom fakultetu, udario je u ponedeljak svojim automobilom u vozilo brazilske ambasade, pa je saobraćajna policija protiv njega podnela prekršajnu prijavu zbog izazivanja saobraćajne nezgode.

Kako je navedeno u policijskom zapisniku, Labus je u Gospodar Jevremovoj ulici autom "subaru forester" oko 13.20 naleteo na BMW koji je u vlasništvu Ambasade Brazila i tom prilikom na tim kolima napravio štetu od oko 600 evra. U vozilu ambasade se u tom momentu nalazio samo vozač, a niko od učesnika ovog incidenta nije povređen.

Labus poručuje da nije krivac za udes i objašnjava da je automobil ambasade bio nepropisno parkiran pored kanti za đubre, te da je zauzeo pola ulice i pola ulaza na regularni parking ispred zgrade na Dorćolu u kojoj živi.

- Ja sam ta kola samo očešao pri ulasku na parking, jer je drugo vozilo dolazilo iz suprotnog smera i nisam imao dovoljno prostora da prođem. Takođe, pre dolaska saobraćajne policije, vozač ambasade je pomerio svoj automobil, na šta sam i skrenuo pažnju saobraćajnom policajcu, ali on na to nije reagovao - objašnjava Labus.

Kako dodaje, po njemu, šteta na vozilu ambasade ne prelazi 100 evra.

- Ako sam ja napravio saobraćajni prekršaj, vozač ambasadorovih kola je saučesnik u tome jer je zagradio ulaz na regularni parking. Uzgred rečeno, ja sam stanar u ovom kraju i mi inače imamo velikih problema sa bahatim vozačima koji se parkiraju gde god stignu. Ovo nije prvi ovakav slučaj - zaključuje Labus i poručuje da očekuje izvinjenje od brazilske ambasade, jer "ne mogu da se bahato ponašaju usred Beograda".

( Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track