VOZAČI OPREZ: Na uglu Ulica Vojislava Ilića i Rimske vozilo oborilo semafor

Ne radi signalizacija

VOZAČI OPREZ: Na uglu Ulica Vojislava Ilića i Rimske vozilo oborilo semafor

Beograd -
Jedina vanredna situacija ovog jutra je na tom raskršću. Molimo vozače za oprez i koncentraciju, s obzirom da semafor ne radi, precizirao je Vlada Ivetić, dežurni dispečer udruženja Žuti taksi

BEOGRAD - U ranim jutarnjim časovima vozilo šabačke registracije oborilo je semafor na uglu Ulica Vojislava Ilića i Rimske, zbog toga tu trenutno ne radi signalizacija i vozače upozoravamo na oprez, rekao je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

- Jedina vanredna situacija ovog jutra je na tom raskršću. Molimo vozače za oprez i koncentraciju, s obzirom da semafor ne radi. U ostalim delovima grada saobraćaj se odvija u granicama normale, bez većih zadržavanja - precizirao je Vlada Ivetić, dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

On je dodao da čak i oko Autokomande vozila saobraćaju bez problema.

- Autokomanda je za saobraćaj puštena cela, osim ulaza u Vojvode Stepe, tako da se tamo vozila kreću u tri trake, punim krugovima, pa se saobraćaj odvija bez poteškoća - rekao je Ivetić.

Da je sezona godišnjih odmora i školskog raspusta počela, već se vidi po broju automobila na ulicama.

Automobila nema u velikom broju na ulicama što dodatno olakšava saobraćaj, dodao je Ivetić.

Na beogradskim ulicama saobraćaja 985 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 80 tramvaj, 62 trolejbusa i 843 autobusa, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja