BURNA NOĆ U BEOGRADU: Mladić (26) ranjen u pucnjavi, troje povređeno u saobraćajkama
Foto: Marina Lopičić

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Mladić (26) ranjen u pucnjavi, troje povređeno u saobraćajkama

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 104 intervencije od kojih 14 na javnim mestima, precizirala je Macura

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu jedan muškarac je teže povređen iz vatrenog oružja, a dogodila su se i tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene od kojih jedna teže, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 26 godina teže je povređen iz vatrenog oružja oko 22.15 časova na Vidikovačkom vencu 90, rekla je Macura.

Sa ustrelnom ranom u predelu stomaka i leve potkolenice muškarac je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star oko 20 godina, vozač motocikla, teško je povređen u udesu oko 22.45 časova u Beogradskoj ulici u Zemunu, kazala je Macura. Bez svesti, sa razderotinom na glavi, istegnućem ramena i krvarenja iz uha, prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Ženska osoba stara oko 28 godina je oko 23 časa na uglu ulica Cvijićeve i Despota Stefana zadobila istegnuće vrata i povredu ramena, a prevezena je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Devojka stara oko 24 godine je u udesu oko 23.50 časova u Zagrebačkoj ulici zadobila istegnuće vrata, a prevezena je u Urgentni centar, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 104 intervencije od kojih 14 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track