STUDENTI PAŽNJA: Bus plus kartice važe i u novembru
Foto: Bus Plus

Direkcija za javni prevoz odlučila

STUDENTI PAŽNJA: Bus plus kartice važe i u novembru

Beograd -
Time je studentima koji svoje kartice još uvek nisu produžili za akademsku 2015/2016. godinu omogućeno da ih dopune i za novembar, saopštio je BusPlus

BEOGRAD - Prema odluci Direkcije za javni prevoz, važnost studentskih kartica iz prethodne školske godine produžena je do 30. novembra.

Time je studentima koji svoje kartice još uvek nisu produžili za akademsku 2015/2016. godinu omogućeno da ih dopune i za novembar, saopštio je danas BusPlus.

Dopuna personalizovanih BusPlus kartica za mesec novembar počela je 25. oktobra. Da bi izbegli gužve, studenti se mole da u narednih mesec dana blagovremeno posete prodajna mesta BusPlusa na kojima mogu besplatno regulisati korišćenje svojih kartica za akademsku 2015/2016. godinu.

Na studentske BusPlus kartice imaju pravo studenti visokoškolskih ustanova koji nisu stariji od 26 godina (studenti osnovnih studija, apsolventi, postapsolventi, studenti master studija), kao i studenti doktorskih studija i studenti medicinskog fakulteta do navršenih 28 godina. Mogu se produžiti podnošenjem originala potvrde o pohađanju fakulteta i pružanjem na uvid važeće Bus Plus kartice i lične karte ili pasoša.

Oni kartice mogu produžiti na lokacijama RK Beograd - Masarikova 5, suteren, GSP - Skender begova 47, GSP - TC Trg Republike, GSP - Deligradska 10, Bulevar Mihajla Pupina 10A, lokal 33 (Yu biznis centar), Tempo - Viline vode bb, Tempo - Obrenovački drum 3, Tempo - Autoput za Zagreb 35, Lasta - Glavna autobuska stanica, Mladenovac, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo, Sopot. Za sve informacije o kupovini i dopuni karata građanima je na raspolaganju služba Korisničkog servisa BusPlusa putem telefona 011/7155-155.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track