POPUCALE CEVI PO BEOGRADU: Opravka tri kvara do 14 časova
Foto: Shutter

JKP vodovod

POPUCALE CEVI PO BEOGRADU: Opravka tri kvara do 14 časova

Beograd -
Kada je reč o šteti, ona je u manjem obimu nastala na Vračaru, kada je prilikom pucanja cevi došlo do otvaranja asfalta, zbog čega je jedno vozilo završilo u rupi

BEOGRAD - Kvarovi na vodovodu, koji su se dogodili tokom večeri i jutra na tri lokacije u gradu, biće sanirani do 14 sati, izjavio je direktor JKP Beogradski vodovod i kanalizacija Svetozar Veselinović.

Veselinović je precizirao da je sinoć oko 22 sata na Vračaru pukla cev u rejonu Molerove ulice, dok je jutros pukla cev kod Ekonomskog fakulteta i u Bulevaru vojvode Stepe, u visini Vitanovačke ulice.

Sva tri curenja su zatvorena u roku od pola sata i kvar će biti saniran u toku prepodnevne smene, odnosno do 14 sati. Kada je reč o šteti, ona je u manjem obimu nastala na Vračaru, kada je prilikom pucanja cevi došlo do otvaranja asfalta, zbog čega je jedno vozilo završilo u rupi, rekao je sagovornik Beoinfa.

"Pauk" je odmah inervenisao i izvadio vozilo, bez većih oštećenja. Takođe je neznatna materijalna šteta nastala prilikom oticanja vode ka Bulevaru kralja Aleksandra, kada je voda prodrla u nekoliko podruma.

Tokom dana će biti snimljena situacija i svi građani koji su oštećeni biće obeštećeni, najavio je sagovornik Beoinfa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja