NOĆ U BEOGRADU: Žena povredila zglob u saobraćajci u centru grada
Foto: Dado Đilas

98 intervencija Hitne pomoći

NOĆ U BEOGRADU: Žena povredila zglob u saobraćajci u centru grada

Beograd -
Žena stara oko 50 godina je u saobraćajnom udesu, koji se dogodio na uglu ulica Kneza Miloša i Višegradske, zadobila povredu levog skočnog zgloba, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura

BEOGRAD - Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 98 intervencija od kojih 19 na javnim mestima, a za protekla 24 sata izuzetno veliki broj od 270 intervencija od kojih 100 na javnim mestima, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Žena stara oko 50 godina je u saobraćajnom udesu, koji se dogodio oko 19:55 na uglu ulica Kneza Miloša i Višegradske, zadobila povredu levog skočnog zgloba, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, astmatičari i osobe sa hipertenzijom, istakla je portparol Hitne pomoći. Macura je savetovala nošenje adekvatne odeće i obuće, uzimanje toplih napitaka i doručka, redovnu terapiju, a tokom dana, kada poraste temperatura vazduha, da je bebe i decu potrebno izvoditi u šetnju.

Portparol Hitne pomoći je savetovala relativno zdravim osobama da uzimaju kaloričniju hranu, a da se pričuvaju osobe koje imaju neki vid endokrinološkog oboljenja i hipertenziju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track