KOLAPS U BEOGRADU: Kolone u svim delovima grada
Foto: Kurir Mladen Radulović

Gužva

KOLAPS U BEOGRADU: Kolone u svim delovima grada

Beograd -
BEOGRAD - Dežurni dispečer Beogradskog taksija rekao je za da su širom Beograda velike gužve u saobraćaju i da će takvo stanje odstati do kraja dana.

Sve društvene mereže, a naročito Tviter preplavljene su savetima koje delova grada treba izbegavati. Ogromnim gužvama doprinela je i pretpraznična groznica, ali i nekoliko manjih udesa.

Velike saobraćajne gužve stvorile su se kako u starom tako i u novom delu Beograda, kao i od ulice Jurija Gagarina ka blokovima.

Skoro potpuno je zakrčen autoput ka gradu, takođe gužva je od Vukovog spomenika prema gradu, odnosno u smeru ka Skupštini, a situacija je kritična i na Autokomandi.

Foto: Naxi kamere
Foto: Naxi kamere

Od kružnog toka na Novom Beograda pa sve do Brankovog mosta je ogroman zastoj, saobraćaj se odvija veoma usporeno, javlja reporter Kurira sa lica mesta.

"Putevi Srbije" apelovalo je na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni u vožnji, jer se u večernjim satima prema prognozama RHMZ očekuje pojava magle, najpre u kotlinama i dolinama reka, a zatim i u ostalim predelima.

Iz "Puteva Srbije" savetuju vozačima da koriste zimske pneumatike, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Kako se navodi u saopštenju, prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije u narednim satima se očekuje magla u kotlinama i dolinama reka, a zatim i u ostalim predelima.

Takođe se očekuje jačanje magle na severu Bačke i Banatu kao i na Kosmetu, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track