UČENIKE ČEKAJU TOPLI RADIJATORI: Počela opravka grejanja u Trećoj beogradskoj gimnaziji
Foto: Beoinfo

Beogradske elektrane vrše opravku

UČENIKE ČEKAJU TOPLI RADIJATORI: Počela opravka grejanja u Trećoj beogradskoj gimnaziji

Beograd -
BEOGRAD - U sredu je u Trećoj beogradskoj gimnaziji počela popravka sistema daljinskog grejanja kako bi učenici koji polaze 11. januara u školu mogli normalno da pohađaju nastavu, izjavila je danas članica Gradskog veća Tanja Popović.

– Problem s daljinskim grejanjem u ovoj školi počeo je početkom grejne sezone, a tri učionice bile su potpuno bez grejanja. Gradski menadžer Goran Vesić koji je zajedno sa mnom posetio ovu gimnaziju obećao je da će grejanje biti popravljeno i mi sada obećanje ispunjavamo – rekla je Tanja Popović.

Ona je precizirala da radove izvodi JKP „Beogradske elektrane”, a finansira ih Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu. Biće izvedena nova instalacija za grejanje i čitav posao će biti završen do ponedeljka do kada traje zimski raspust.

– Pored toga, Agencija za investicije i stanovanje grada Beograda obezbedila je novac za izradu projekta rekonstrukcije Treće gimnazije. Očekujem da veoma brzo bude raspisan tender, a kada projekat bude završen znaćemo koliko novca nam treba da ova, jedna od najstarijih gimnazija u Beogradu bude konačno rekonstruisana – naglasila je Tanja Popović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja