Povređen vozač minibusa u udesu u Despota Stefana

Hitna pomoć

Povređen vozač minibusa u udesu u Despota Stefana

Beograd -
Vozač minibusa zadobio povrede lica i nosa i prevezen je na maksilofacijalnu kliniku

BEOGRAD - Vozač minibusa povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nešto pre sedam časova u Bulevaru despota Stefana kod broja 92, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Vozač minibusa je zadobio povrede lica i nosa i prevezen je na maksilofacijalnu kliniku, rekao je Lutovac.

Još pet osoba, od kojih dvojica motociklista, povređeno je u četiri saobraćajne nezgode sinoć u Beogradu, rekao je predstavnik Hitne pomoći Mirko Lutovac. Motociklisiti, stari 31 i oko 20 godina, povređeni su sinoć u udesima u blizini Ušća i u Bulevaru Mihajla Pupina i prebačeni u Urgentni centar i Kliničko-bolnički centar "Bežanijska kosa".

Na Avalskom putu u Ripnju sinoć je u udesu povređena žena stara 47 godina, a na uglu ulica Stanoja Glavaša i Kneza Danila u centru grada još dve žene, stare 33 i 61 godinu. Sve su zbrinute na licu mesta i prebačene u Urgentni centar. Hitna pomoć je intervenisala u noći između ponedeljka i utorka ukupno 91 put, od čega 18 puta na javnim mestima, a najviše su se od hroničnih bolesnika javljale osobe sa malignim bolestima.

U toj službi podsećaju da se danas obeležava Evropski dan srčane slabosti, zbog čega se na tramvajskim linijama 13 i 7 od 11 do 13 časova organizuje simbolična vožnja tokom koje će vodeći kardiolozi pregledati građane u tramvaju zvanom "Srce".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track