BURNA NOĆ ZA BEOGRAĐANIMA: 14 povređenih u 7 saobraćajki
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 117 puta

BURNA NOĆ ZA BEOGRAĐANIMA: 14 povređenih u 7 saobraćajki

Beograd -

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu intervenisala 117 puta od čega 22 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno 14 osoba.

Jutros u 06.02 na Batajničkom drumu kod Koka kole kamion je udario u autobus i tom prilikom su četiri osobe zadobile lakše povrede nakon čega su prebačene u KBC Zemun, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna ženska osoba (47) povređena je u Mekenzijevoj ulici kod broja 83, jutros u 05.54 i zbrinuta je u Urgentnom centru.

U 23.56 u udesu na autoputu za Zagreb kod skretanja za Ikarbus povređene su dve ženske osobe koje su prevežene u KBC Zemun.

U 23.55 na uglu ulice Dragice Končar i Kružnog puta povređen je 35-godišnji muškarac koji je prevežen u Urgentni centar.

Četiri osobe, koje su povređene u 22.45 u saobraćajnoj nesreći na putu od Jabučkog ka Glogoljskom ritu, prevežene su u KBC Zemun.

U 20.44 u ulici Jurija Gagarina kod Tržnog centra Piramida povređena je ženska osoba, pešak starosti oko 40 godina koja je prevezena u KBC Zemun.

Na okretnici autobusa u ulici Patrijarh Joanikija povređena je muška osoba starosti oko 25 godina koja je prevežena u Urgentni centar.

Tokom noći su se za pomoć najviše javljali hronični bolesnici - srčani, astmatičari i hipertoničari, navela je Macura. Kako je dodala, juče je Hitna pomoć imala ukupno 170 intervencija od kojih 70 na javnom mestu, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda pri čemu je šest osoba povređeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track