SREĆAN PUT: Saobraćaj umerenog intenziteta i bez zastoja
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

SREĆAN PUT: Saobraćaj umerenog intenziteta i bez zastoja

Društvo -

Saobraćaj na putevima u Srbiji je umerenog intenziteta, bez zastoja i prekida na svim frekventnijim saobraćajnicama, na auto-putevima, kao i na putevima I i II prioriteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične Policije, na graničnim prelazima nema zadržavanja dužeg od 30 minuta. Do sutra, 12. maja, od 7.00 do 17.00 časova izvode se radovi na autoputu Beograd - Niš, pri čemu vozače očekuje izmenjen režim saobraćaja od petlje Vrčin do Begaljičkog Brda u smeru ka Nišu, i od petlje Vodanj do petlje Mali Požarevac u smeru ka Beogradu.

Na autoputu od petlje "Feketić" ka Novom Sadu danas od 6.00 do 20.00 biće izmenjen režim saobraćaja u smeru Horgoš - Novi Sad zbog radova na asfaltiranju kolovoza.

Danas nije predvidjeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na autoputu E80, Niš - Dimitrovgrad (granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će sutra, na državnom putu I B reda broj 27, Loznica 5 - Zavlaka 2, deonica Krst - Zavlaka 2, doći do potpune obustave saobraćaja. Do prekida saobraćaja doći će u periodu od 9 do 18 sati, zbog izvođenja radova na periodičnom održavanju. Alternativni pravci za sva vozila su državni put II A reda broj 139, Krst - Krupanj i državni put II A reda broj 137, Krupanj - Zavlaka.

(Agencije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track