NOĆ U BEOGRADU: 6 saobraćajki, 1 teško povređen
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 99 puta

NOĆ U BEOGRADU: 6 saobraćajki, 1 teško povređen

Beograd -

U Beogradu je protekle noći Hitna pomoć imala 21 intervenciju na javnom mestu, a dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povre​đeno ukupno devet osoba, od kojih je jedna zadobila tešku traumu.

U 06.07 sati na Obrenovačkom putu kod Ade povre​đene su tri osobe, od kojih je 49-godišnji muškarac zadobio težu traumu sa poremećajem stanja svesti, dok su druge dve osobe, stare 26 i 62 godine, lakše povre​đene, a svi su prebačeni u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 21.15 sati na uglu Ulice Antifašističke borbe i Bulevara Mihajla Pupina lakše je povre​đen 54-godišnji muškarac, koji je prevezen u Urgentni centar.

Na Voždovcu, u Ulici Peke Pavlovića, u 21.52 sati lakše su povre​đene tri osobe od kojih dva muškarca, 30 i 27 godina starosti, i 22-godišnja ženska osoba, i tako​đe su prevezene u Urgentni centar.

U 00.21 sati na Kružnom toku na Slaviji kod Mek Donaldsa povre​đen je pešak, 23-godišnji muškarac, koji je prebačen na VMA.

Saobraćajna nezgoda se dogodila i u Zemunu, u Ugrinovačkoj ulici kod stadiona u 02.58 sati, ali Hitna pomoć na licu mesta nije nikog zatekla.

U 06.03 sati jutros u Ulici Kneza Miloša, kod isključenja ka Mostarskoj petlji, lakše povrede je zadobio 45-godišnji muškarac, koji je potom prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je do 07.00 sati jutros imala ukupno 99 intervencija.

Što se tiče hroničnih bolesnika, oni su ušli u stabilniju fazu, rekla je Macura, dodavši da je tokom noći bilo poziva srčanih bolesnika, hipertoničara i astmatičara, ali da nijedna grupa nija bila dominantna.

Prema njenim rečima, jučerašnji dan je, već drugu subotu zaredom, bio prilično opterećen kad je reč o intervencijama Hitne pomoći, kojih je bilo 150 od kojih 50 na javnom mestu, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila teška, i jedan incident sa rikošetom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track