NOĆ U BEOGRADU: 7 muškaraca povređeno u pet saobraćajki
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: 7 muškaraca povređeno u pet saobraćajki

Beograd -

BEOGRAD - Sedam osoba je povređeno u pet saobraćajnih nesreći tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio u 06.08 časova na uglu ulica Branka Krsmanovića i Bulevara kralja Aleksandra, lakše je povređena jedna muška osoba (51), i prevezena u Urgentni centar.

Dve lekarske ekipe poslate su na lice mesta nakon što su tri muške osobe povređene u saobraćajnoj nesreći na kružnom toku na Autokomandi. Prva lekarska ekipa intervenisala je u 01.54 časova i prevezla mušku osobu (25), koja je zadobila višestruke povrede, na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. Još dve muške osobe, obe starosti oko 26 godina, zadobile su ortopedske povrede i istegnuće vrata, a lekarska ekipa intervenisala je u 02.03 časova i prevezla ih u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 23.41 časova na kružnom toku na Slaviji, lakše je povređena jedna osoba, i odvezena u Urgentni centar. Jedna muška osoba (60) zadobila je tupe povrede glave u udesu, koji se dogodio u 22.11 časova na uglu Kruševačke i Strumičke ulice, i prebačena u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 21.11 časova u Držićevoj ulici u naselju Zvezdara, povređena je muška osoba (54), i odvezena na Odeljenje za ortopediju Urgentnog centra.

Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 120 puta, od kojih 22 na javnom mestu. Za pomoć su se javljali svi tipovi hroničnih bolesnika, a zabeležen je i povećan broj osoba u alkoholisanom stanju. U Beogradu su se juče dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba teže povređena, a Hitna pomoć je intervenisala 140 puta, od kojih 45 na javnom mestu, dodala je Macura.U Srbiji 98 saobraćajnih nesreća, jedna osoba poginula

Na putevima u Srbiji prethodnog dana evidentirano je 98 saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula, a 46 je povređeno, saopštio je jutros AMS S. U Beogradu su od ovog broja zabeležene 54 saobraćajne nezgode u kojima je 21 osoba povređena, navodi AMS S, pozivajući se na podatke Uprave saobraćajne policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track