ŠOK U NOVOM BEOGRADU: Dvogodišnjak pobegao iz privatnog vrtića, odšetao se čak do državnog!
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Prošetao se 150 metara

ŠOK U NOVOM BEOGRADU: Dvogodišnjak pobegao iz privatnog vrtića, odšetao se čak do državnog!

Beograd -

BEOGRAD - Roditelji dvogodišnjaka D. R. i M. G., koji je pre tri dana, oko 17 časova, sam išetao iz jednog privatnog novobeogradskog vrtića i pešačio 150 metara i dalje su u šoku!

Mališan je izašao iz vrtića, zajedno s drugim roditeljima, i zatim se šetkao ulicom čak do dvorišta državnog vrtića „Slavuj“. Srećom, dečak nije povređen.

Kako kaže izvor iz policije, vaspitačica vrtića „Slavuj“ prijavila je policiji da je prolaznica u parku ispred njihovog obdaništa pronašla dvogodišnjeg dečaka.

- Dete se okolo šetalo bez ičijeg nadzora. Policajci su, kada su izašli na teren, zatekli vaspitačicu privatnog obdaništa kako traži mališana jer je izašao. Potom su pozvali roditelje koji su došli po svoje dete - navodi izvor iz policije.

Ceo slučaj uzdrmao je i roditelje i zaposlene. U privatnom obdaništu svi zaposleni su još u šoku.

- Ta dva minuta, koliko je dete bilo bez nadzora i dok smo ga tražili, ne mogu ni da vam prepričam šta smo sve osećali i doživeli. Nedajbože, nikome da se to desi. Još se nismo oporavili od toga - rekli su nam u vrtiću.

Igor Raičević, zamenik gradske sekretarke za obrazovanje u Skupštini grada Beograda, kaže da taj slučaj još niko nije prijavio nadležnoj inspekciji.

- Ako dobijemo prijavu, reagovaćemo i ispitaćemo slučaj - naveo je Raičević.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track