BURNA NOĆ U BEOGRADU: U 8 saobraćajki 16 povređenih, među njima i dete (2)
Foto: Dragana Udovičić

Lekarsku pomoć najviše tražili oboleli od virusa

BURNA NOĆ U BEOGRADU: U 8 saobraćajki 16 povređenih, među njima i dete (2)

Beograd -

Ekipe beogradske Hitne pomoći tokom noći zbrinule su 16 povredjenih u osam saobraćajnih nesreća, od kojih je najmladje dete imalo dve godine, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je dodala da se jutros nešto pre 7.30 na početku Surčinskog puta lakše povredjena ženska osoba, koja je prevezena u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Sinoć oko 19 sati na Zelenom vencu povredjen je pešak star 60 godina koji je prevezen u Urgentni centar, kao i četiri povredjene osobe na autoputu kod Zmaja, rekla je Macura i precizirala da su tom prilikom povredjene dve ženske osobe od 40 i 47 godina, muškarac od 32 i sedmogodišnji dečak.

U Urgentni centar prevezena je i ženska osoba povredjena oko 20.00 u Vojvode Stepe, ali i dva muškarca od 66 i 22 godine, povredjena na auto-putu za Niš kod Zmaja.

U Urgentni centar odvezen je i mladić od 25 godina povredjen oko 21 sat kod "buvljaka" na Novom Beogradu, i pet godina mladja muška osoba koja je oko 22.30 povredjena u saobraćajnoj nesreći kod Cvetkove pijace.

Pet osoba je povredjeno na uglu Pop Stojanove i Kajmakčalanske ulice, rekla je Macura i dodala da su tri ekipe Hitne pomoći u Urgentni centar zbrinule povredejne medju kojima je bio i dvogodišnji dečak.

U Urgentni centar zbrinuta je muška osoba stara 58 godina, povredjena oko 1.30 na uglu Višnjičke i Mije Kovačevića. Macura je navela da tokom noći nije bilo tuča, a alkoholisanih malo.

Na broj 194 tokom noći, kako je dodala, najviše su se javljali oboleli s temperaturama izazvanim respiratornim i stomačnim virusom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track