GUŽVA U BEOGRADU: Novogodišnja ludnica u gradu, saobraćajni kolaps na ulicama
Foto: Kurir Mladen Radulović

Veselo

GUŽVA U BEOGRADU: Novogodišnja ludnica u gradu, saobraćajni kolaps na ulicama

Beograd -

BEOGRAD - Prednovogodišnje ludilo je zavladalo Beogradom, a saobraćajne gužve i kilometarske kolone su se stvorile u gotovo svim važnijim ulicama, čak i onima na periferiji.

Tradicionalne praznične saobraćajne gužve u Beogradu traju već nekoliko dana, a ovog petka se polako pretvaraju u saobraćani kolaps. Pored uobičajene situacije u svakodnevnom špicu, kada su već od 15 časova zbog gužve manje ili više blokirane sve veće saobraćajnice, sada je teško naći put do odredišta i sporednim ulicama.

Ako neko planira da popodne i uveče krene iz jednog dela grada u drugi, treba da se naoruža velikim strpljenjem i izbegava najprometnije saobraćajnice, a posebno centar grada, oko Trga Nikole Pašića, koji će biti zatvoren već u 18 časova.

Svi koji prelaze iz starog do novog dela Beograda je najbolje da idu preko Mosta na Adi, na kome su mnogo manje gužve nego na ostala tri savska mosta - Gazeli, Brankovom mostu, i Starom savskom mostu

Saobraćaj se sporo odvija u celom gradu, a trenutno najveće gužve su na Novom Beogradu, na delu autoputa od "Sava centra" do Tošinog bunara. Slična situacija je i u Takovskoj i Karađorđevoj ulici, na Gazeli, Brankovom mostu, u Bulevaru despota Stefana, u Bulevaru vojvode Mišića kod Hipodroma, Glavnoj ulici u Zemunu, pa čak i na Mirijevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track