Na Pančevcu kolone već od šest sati

Radovi

Na Pančevcu kolone već od šest sati

Beograd -
Na svakih 15 minuta puštaju sve četiri trake u saobraćaj i smeru ka centru grada da bi se olakšao prilaz gradu iz pravca Zrenjaninskog i Pančevačkog puta

BEOGRAD - Saobraćajne gužve su se već od ranog jutra stvorile na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru Beograda, izjavila je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Zorica Milić.

Već od šest sati jutros formirane su kolone vozila na mostu, kao i na Zrenjaninskom i Pančevačkom putu na prilazima gradu, gde je saobraćaj usporen, rekla je Milićeva.

"Znatno je više vozila danas prisutno nego juče u ovo vreme", rekla je Milićeva i dodala da u ovom trenutku sve četiri trake funkcionišu u pravcu prema centru grada. Nastaviće se primena sistema od prethodnog dana da se na svakih 15 minuta puštaju sve četiri trake u saobraćaj i smeru ka centru grada da bi se olakšao prilaz gradu iz pravca Zrenjaninskog i Pančevačkog puta, kazala je Milićeva.

Milićeva je rekla da je povremeno usporen i saobraćaj na prilazu Bogosloviji iz pravca Bulevara despota Stefana i Karaburme i Severnog bulevara i da se stvaraju kolone. Pojačan je i intenzitet saobraćaja na mostu "Gazela" u oba smera i u delu od Banovog brda i Čukaričke padine prema centru grada i Bulevaru vojvode Mišića. Na beogradskim ulicama je 1.349 vozila javnog gradskog prevoza - 139 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.112 autobusa, rekao je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Zoran Stanojković.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je oko 650 polazaka, izjavio je dežurni dispečer BAS-a Zoran Krstevski."Lasta" je planirala da 579 vozila ostvare 6.241 polazak, izjavio je dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Nikola Stojanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track