STAN OD 54 KVADRATA NA SENJAKU 65.000 EVRA: Banke RASPRODAJU IMOVINU koja je OTIŠLA NA DOBOŠ
Foto: Nebojša Mandić

Brojne nekretnine na oglasnim spiskovima

STAN OD 54 KVADRATA NA SENJAKU 65.000 EVRA: Banke RASPRODAJU IMOVINU koja je OTIŠLA NA DOBOŠ

Beograd -

BEOGRAD - Kuće, lokali, zemljište, pa čak i hoteli... Brojne nekretnine našle su se na oglasnim spiskovima banaka koje ih nude na prodaju.

Lokal od 34 kvadrata na Banovom brdu nudi se od marta 2012. godine, a prodavac i direktan vlasnik je jedna domaća banka. Ista banka prodaje i zemljište u više beogradskih opština, pa su se tako u ponudi našle parcele od 11 ari u Mladenovcu, pa do više od dva hektara u Sopotu.

Foto: Shutterstock/Ilustracija
Foto: Shutterstock/Ilustracija

OVO JE NAJSKUPLJE PRODAT STAN U SRBIJI Kvadrat koštao 5.290 evra i evo u kom delu Beograda se nalazi

U ponudi druge banke su dva stana u potkrovlju zgrada na Dedinju, jedan od 84 a drugi od 90 kvadratnih metara, zatim dve kuće sa zemljištem u Batajnici, trosoban stan na Novom Beogradu i nekoliko u Pančevu.

Ista banka prodaje i dvosoban stan od 54 kvadrata na Senjaku po ceni od 65.000 evra, kao i nekoliko lokala i poslovnih prostora na Dorćolu i Novom Beogradu, dok je glavna atrakcija - hotel od skoro 1.000 kvadrata na Čukarici, sa dva sprata i potkrovljem, i magacinski prostor od preko 4.000 kvadrata u Zemun polju.

Na aukcijskoj prodaji jedne banke, našlo se više lokala u Beogradu. Tako se za 29.250 evra, kolika je bila početna cena, mogao kupiti poslovni prostor od 34 kvadratnih metara, u potkrovlju zgrade u Balkanskoj ulici. Ista banka oglasila je prodaju i nekoliko stanova na teritoriji Beograda, takođe aukcijski, čije se početne cene kreću od 11.000 do preko 20.000 evra.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track