Najnovije vesti

BEOGRADSKI VODOVOD: Sutra radovi na mreži, bez vode na Starom gradu
Foto: Shutterstock

Radiće se i na Vračaru, Čukarici

BEOGRADSKI VODOVOD: Sutra radovi na mreži, bez vode na Starom gradu

Beograd

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, sutra će od 8:00 do 14:00 sati bez vode će ostati potrošači u bloku ulica oivicenom ulicama Cara Dušana, Francuskom, Dobračinom, Senjanin Ive i Dositejevom, saopštilo je JKP Beogradski vodovod i kanalizacija.

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Čukarica od sutra do subote 11. marta.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22:00 do 6:00 sati osetiće potrošači na Banovom brdu, Čukaričkoj padini, Julinom brdu, Repištu, Ceraku, Belim vodama i u Žarkovu.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Zbog radova na opštini Vračar, u utorak od 8:30 do 14:00 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Kneginje Zorke (između Makenzijeve i Svetog Save) i Avalskoj.

Na opštini Čukarica, zbog radova će, u utorak, od 7:30 do 18:00 sati umanjen pritisak i povremene prekide u vodosnabdevanju osetiti potrošači u ulicama Lješka, Požeška, Kirovljeva, Ilije Djuričića i okolnim ulicama, kao i potrošaci izmedu Lješke i Požeške ulice od Šumadijskog trga do Valjevske ulice.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...