DS I SNS U KLINČU: Božović i Orlić zaratili zbog Ikarbusa
Foto: Dado Đilas, Fonet Aleksandar Levajkovi

Usijalo se

DS I SNS U KLINČU: Božović i Orlić zaratili zbog Ikarbusa

Beograd -

BEOGRAD - Predsednik beogradskog odbora DS Balša Božović zatražio je isplaćivanje zaostalih zarada radnicima "Ikarbusa", navodeći da je ta firma uništena zbog nameštenih tendera, na šta je član Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić poručio da su takve izjave "sklepane od čistih laži".

Balša Božović je u saopštenju zatražio pokretanje proizvodnje u Ikarbusu i vezivanje te fabrike za GSP kako to gradsko preduzeće "ne bi bakrotiralo", a Orlić u reagovanju navodi da su to najružnije klevete o radu Ikarbusa, a da GSP radi neuporedivo bolje nego u vreme kada su ga "Božovići, Šutanovci i ostali Jankovići devastirali".Vladimir Orlić dodaje i da Božović izražava lažnu brigu za GSP.

"Radi (Božović) to samo zato što ne može da smisli nijedan bolji razlog kako bi i danas reklamirao svoju firmu i kandidata bez ikakvog programa, a u isto vreme napadao Aleksandra Vučića nadajući se da može da poništi sve do sada urađeno u Srbiji, sanjajući destabilizaciju, zakon ulice, ukrajinske i rumunske scenarije".

Kako je rekao Božović najružnije kleveće Ikarbus, trudeći se da otera potencijalne kupce, ali i svoju zemlju, kako bi ponovo došao u poziciju da pljačka i uživa na egzotičnim destinacijama.(RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track