BURNA SUBOTNJA NOĆ U BEOGRADU: 3 povređena u saobraćajkama i padovima sa motora, 2 izbodena nožem
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 124 puta

BURNA SUBOTNJA NOĆ U BEOGRADU: 3 povređena u saobraćajkama i padovima sa motora, 2 izbodena nožem

Beograd -

BEOGRAD - U saobraćajnim nesrećama u Beogradu lakše su povredjene tri osobe, a četiri su izbodene u tučama, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Dva muškarca povređena su noćas oko ponoći u Ulici kralja Milana preko puta Beogradjanke i imaju ubodne rane. Muškarac, koji je najverovatnije stranac, teško je povredjen i prevezen je u Urgentni centar.

Mladić (19) teško je povredjen jutros oko 4.00 kada je izboden u Ulici vojvode Brane. Hitna pomoć intervenisala je ponovo nekoliko minuta kasnije, u blizini - na uglu Vojvode Brane i Djuke Dinić gde je drugi muškarac uboden nožem.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 21.00 na auto-putu za Šid kod bolnice Bežanijska kosa lakše je povredjen muškarac (26).

Motociklista je pao sa motora oko 23.00 na Mirijevskom bulevaru, a jedan je lakše povredjen padom sa motora, koji se dogodio oko 5.30 u Ulici Milentija Popovića.

Hitna pomoć tokom noći je obavila 124 intervencije, a od hroničnih pacijenata pomoć su najčešće tražili astmatičari i ljudi sa povišenim krvnim pritiskom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PECONI UPUCAN U HOTELU PRAG: Sedeli za stolom, posvađali se, a onda je jedan potegao pištolj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track