STRAVA I UŽAS U NOVOM BEOGRADU: Doberman napao dečačića (7) na igralištu
Foto: Youtube Printscreen

Incident u ulici Klare Cetkin

STRAVA I UŽAS U NOVOM BEOGRADU: Doberman napao dečačića (7) na igralištu

Beograd -

BEOGRAD - Pas rase doberman u nedelju pre podne iznenada je nasrnuo na sedmogodišnjeg dečaka na košarkaškom igralištu u Novom Beogradu, u Ulici Klare Cetkin, i povredio ga.

Na lice mesta stigla je ekipa Hitne pomoći koja je zbrinula dete, a policija traga za neodgovornom vlasnicom "ljubimca".

Vidno potresen otac M. M. rekao je za list da se njegov sinčić igrao loptom u ograđenom prostoru, kao i uvek. U jednom trenutku video je da je na igralište utrčao pas i nasrnuo na njegovo dete. Mališan je pod težinom velikog psa pao i udario glavom o metalnu ogradu. Milunović nije siguran da li je doberman uleteo kroz otvorenu kapiju, ili kroz rupu u metalnoj ogradi.

Kurir TV: Kako se odbraniti ako Vas pas napadne?

"Prvo sam pozvao koga je trebalo, a onda sam krenuo da ustanovim zašto se sve to desilo. Shvatio sam da je ženska osoba, vlasnica tog psa, pokušala da pobegne. Ipak, saznali smo o kojoj osobi je reč i gde stanuje", kaže otac.

- Sa detetom će, bogu hvala, biti sve u redu, dobio je dve kopče na glavi i pokazao da će prebroditi ovaj napad. Ipak, otac će od nadležnih organa zatražiti odgovore na neka pitanja. Pre svega, kako je moguće da se, uprkos nekim gradskim odlukama, psi slobodno šetaju bez povoca i korpe na njušci i zašto je vlasnica pokušala da se udalji iako se kasnije čulo da je bila zabrinuta i pokušala da nađe roditelja napadnutog deteta.

Otac kažei da mu je sinčić rekao da ne zamera ništa psu, nego "teti" koja ga nije držala pod kontrolom.(Alo/Politika/Foto: Youtube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track