SPASIMO MARIJI ŽIVOT: Humanitarni koncert u petak u Lazarevcu!
Foto: Printscreen

CELOVEČERNJA ROK SVIRKA

SPASIMO MARIJI ŽIVOT: Humanitarni koncert u petak u Lazarevcu!

Beograd -

Humanitarna celovečernja rok svirka biće upriličena u petak 27. oktobra u Centru za kulturu Lazarevac, kako bi se prikupila novčana sredstva za potrebe lečenja Marije Komad.

Nastupiće bendovi Klin, Ućuti pas, Haad, Corpus Delicti i Raspuštena banda. Ulaz je 300 dinara, a sav prihod namenjen je lečenju Marije Komad.

Podsetimo, humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Mariju Komad (42). Marija je pre dve godine imala benigni tumor na desnoj dojci, a samo nekoliko meseci kasnije izvršena joj je mastektomija. Uprkos svemu, njeni nalazi su i dalje bili loši, te je odlučila da odradi skener.

Tom prilikom je, avgusta 2015. godine, saznala da ima invazivni karcinom leve dojke, koji se ubrzo proširio na leđa, kožu... Ova hrabra majka dvoje dece, bori se već dve godine i leči u Klinici za onkologiju, ali, ipak joj je potrebna naša pomoć. Kako bi se njeno stanje poboljšalo, neophodno joj je lečenje u inostranstvu, kao i rehabilitacije.

Pomozimo Mariji! Upišimo 289 i pošaljimo SMS na 3030. Ovoj hrabroj ženi možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Spasimo Mariji život! Budimo humani!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track