NOĆ U BEOGRADU: 3 udesa u centru, jedan u Novom Beogradu, povređeno petoro
Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

Pune ruke posla za Hitnu pomoć

NOĆ U BEOGRADU: 3 udesa u centru, jedan u Novom Beogradu, povređeno petoro

Beograd -

BEOGRAD - Pet osoba povređeno je u četiri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu.

U nesreći u 19.03 u Karađorđevoj ulici lakše povrede zadobila je jedna ženska osoba, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, nakon udesa u 20.17 u Višnjičkoj ulici na lice mesta upućene su dve lekarske ekipe koje su zbrinule jednu ženu sa višestrukim teškim povredama i muškarca sa povredom glave.

Jedna ženska osoba povređena je i u udesu u Džona Kenedija u 20.21 koja je sa lakšim povredama glave prevežena na VMA. U udesu na uglu Cvijićeve i Takovske posle ponoći lakše povrede vrata zadobila je jedna muška osoba.

foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 89 intervencija od čega 16 na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika za pomoć lekara noćas su se javljali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici, rekla je Macura.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je intervenisala 153 puta od čega 45 na javnom mestu, a dogodilo se šest nesreća od kojih jedna sa smrtnim ishodom.

Reč je, kako je objasnila Macura, o lančanom sudaru oko 17 sati na Obrenovačkom drumu u kojem je poginula jedna muška osoba, dok je jedna osoba lakše povređena.

Stotinak metara dalje, rekla je Macura, dogodio se drugi lančani sudar u kojem su povređene tri osobe.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track