Mali na Karaburmi: Sa Grbovićem i Jovičićem razgovarao sa građanima
Foto: Tanjug/Rade Prelić

Beogradski izbori

Mali na Karaburmi: Sa Grbovićem i Jovičićem razgovarao sa građanima

Beograd -

BEOGRAD - Tržni centar Big fashion na Karaburmi primer je promena u celom gradu, koje Beograd čine bliže evropskim i svetskim metropolama, poručili su danas Siniša Mali i Goran Grbović sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".

Oni su danas razgovarali sa građanima Karaburme u blizini tržnog centra, a treći na toj izbornoj listi Siniša Mali rekao je da SNS za razliku od drugih sluša građane, razgovara sa njima jer im je važno da čuju primedbe, pohvale, ali i kritike, kako bi zajedno pravili lepši i bolji Beograd.

foto: Tanjug/Rade Prelić

"Ovaj tržni centar je primer i simbol promena u celom Beogradu, pa i na Karaburmi. Umesto stare, zapuštene fabrike, koju su oni prethodni stavili u stečaj i stavili katanac na nju, mi smo ovaj prostor aktivirali, sa investitorom napravili tržni centar, zaposlili skoro 500 ljudi i promenili izgled ovog dela Karaburme", rekao je Mali.

Podvukao je da se aktuelna gradska vlast bori za Karaburmu kao i za svaki deo grada. "Ada Huja je sledeći veliki Beograd na vodi. Završavamo projekat izgradnje novog mosta preko Ade Huje i ovaj deo Karaburme će od 2019. izgledati potpuno drugačije", rekao je Mali.

U međuvremenu će se, kaže, sa građanima boriti za svaki novi metar kanalizacije, vrtić, park, za rešavanje svih njihovih problema. . . "To je tim za beogradske izbore, tim broj jedan, "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd". Sve nas vodi jedna nit - volimo Beograd, svaki njegov deo i borimo se za budućnost naše dece", rekao je Mali.

foto: Tanjug/Rade Prelić

Nekadašnji košarkas Goran Grbović rekao je da je za njega, kao čoveka koji proputovao skoro ceo svet, objekat na Karaburmi, sa građanima, samo još jedan iskorak ka evropskim i svetskim metropolama.

Kako je rekao, Beograd ovog trenutka korača ozbiljnim putem koji su napravili nadležni u gradu. "Ja uvek kažem da imamo najboljeg selektora, imamo najboljeg kapitena Beograda, a ostali su plejmejkeri, centri i krilni igrači. Ovaj tim ne može da izgubi, jer igra pod jednim dresom, jednim brojem koji će i dalje graditi Beograd. Videćemo kad građani budu ubacivali loptu 4. marta, a ja sam uvek za to da pobeđujemo sa 50 razlike, da se ne bi desilo da neko posle pomisli da može da nas pobedi", rekao je Grbović. Kako je rekao, prethodna gradska vlast osiromašila je grad, dok je aktuelna popravila njihove greške.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Rade Prelić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track