SUVE SLAVINE NA ČUKARICI: Od ponedeljka kreće ispiranje mreže, ove ulice neće imati vodu
Foto: AP/Ilustracija

od 5. do 8. marta

SUVE SLAVINE NA ČUKARICI: Od ponedeljka kreće ispiranje mreže, ove ulice neće imati vodu

Beograd -

BEOGRAD - Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije će od 5. do 10. marta izvoditi planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Čukarica, zbog čega će pojedini delovi povremeno ostati bez vode.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode, od 22 do 6.00 sati imaće: 5. i 6. marta potrošači u delu naselja Banovo brdo i Čukarička padina, oivičenom ulicama Požeška, Paštrovićeva, Radnička i Lazarevački drum.

Zatim, u istom periodu, 6. i 7. marta u delu naselja Banovo brdo oivičenom ulicama Kneza Višeslava, Blagoja Parovića, Žarkovačka i Trebevićka.

Takođe, 7. i 8. marta u naseljima Julino brdo, Repište i delu naselja Žarkovo do ulica Prote Milorada Pavlovića, Šavničke i Dimitrija Avramovića, 8. i 9. marta u naselju Cerak i 9. i 10. marta u naseljima Žarkovo i Bele vode.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Potrošačima se preporučuje da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Planirani radovi, inače, na ispiranju vodovodne mreže na opštini Čukarica

obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta. Za sve dodatne informacije potrošači mogu da koriste telefon 3 606 606.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AP/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) ČETVOROGODIŠNJE DETE NOVA ŽRTVA BOGINJA! Brnabićka uputila jasan apel svim roditeljima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track