ISPIRANJE MREŽE NA ČUKARICI OD 12. MARTA: Ovo je raspored isključenja
Foto: AP/Ilustracija

Redovni radovi

ISPIRANJE MREŽE NA ČUKARICI OD 12. MARTA: Ovo je raspored isključenja

Beograd -

BEOGRAD - Zbog radova na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Čukarica, od ponedeljka 12. marta do subote 17. marta, potrošači će imati povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati.

Kako se navodi u saopštenju Javno komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija", to će se 12/13. marta odnositi na potrošače u naselju Železnik, 13/14. marta na potrošače u naseljima Ostružnica, Umka i Rucka, 14/15. marta u naseljima Velika Moštanica i Rušanj, 15/16. kao i 16./17. marta u Sremčici.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, zbog čega su potrošači zamoljeni da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku, dodaje se u saoštenju. Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track