BEOGRAĐANI, PRIPREMITE ZALIHE: Ove 3 gradske opštine danas će ostati bez vode
Foto: Profimedia

Planirani radovi na vodovodnoj mreži

BEOGRAĐANI, PRIPREMITE ZALIHE: Ove 3 gradske opštine danas će ostati bez vode

Beograd -

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, danas od 8 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Vardarskoj (između ulica Cerske i Južnog bulevara), Šumatovačkoj (između ulica Maksima Gorkog i Svetolika Rankovića), Maksima Gorkog (između ulica Šumatovačke i Marulićeve) i Marulićevoj.

Danas će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, od 8.30 do 14 sati bez vode biti potrošači u bloku oivičenom ulicama Cara Dušana, Kapetan Mišine, Gospodar Jovanove, Kneginje Ljubice i Višnjićeve.

Takođe, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Surčin, od 8 do 19 sati bez vode ostati potrošači u naselju Grmovac i ulicama Slovačka i Žitna.

U navedenom periodu umanjen pritisak osetiće potrošači u naselju Dobanovci.

Kako se navodi u saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija" za najosnovnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb adresi www.bvk.rs.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track