Najnovije vesti

ODZVONILO BAHATOM PARKIRANJU NA UŠĆU: Parking servis sinoć uklonio 100 nepropisno parkiranih kola
Foto: Fonet/Beoinfo

saobraćaj

ODZVONILO BAHATOM PARKIRANJU NA UŠĆU: Parking servis sinoć uklonio 100 nepropisno parkiranih kola

Beograd

JKP "Parking servis" sprovelo je sinoć veliku akciju uklanjanja nepropisno parkiranih vozila sa šetališta i zelenih površina na Ušću, tokom koje je, po nalogu komunalne inspekcije, uklonjeno oko 100 bahato parkiranih automobila.

U koordinaciji sa Komunalnom inspekcijom, Saobraćajnom i Komunalnom policijom, kao i Interventnom jedinicom beogradske policije, u vanrednoj akciji tokom noći su dizalicama pauk preneti i luksuzni automobili kao što su Audi , BMW , Range rover , saopštilo je JPK "Parking servis".

Direktor "Parking servis" Beograd Andrija Čupković je apelovao na vozače da ne parkiraju na zelenim površinama i najavio da će Zeleni pauk nastaviti sa vanrednim kontrolama u svim delovima grada.

Prema njegovim rečima, oko splavova i dalje postoji problem bahatog parkiranja na zelenim površinama, kada pojedinci uništavaju i tek obnovljene zelene površine u parku Ušće, koji je predviđen za rekreaciju i uživanje, kao i za igru najmlađih u prirodi.

Otvaranje Muzeja savremene umetnosti i rekonstrukcija parka Ušće doprineli su da ovaj deo grada u potpunosti promeni izgled, koji ćemo zajedno sa svim gradskim službama i policijom sačuvati od uništavanja neodgovornih vozača, kazao je Čupković.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto ilustracija: Fonet/Beoinfo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...