NOĆ U BEOGRADU: Dečak motociklista (14) teško povređen u sudaru na Vidikovačkom vencu, 6 mladića u bolnici posle nesreće u Zemunskoj
Foto: Filip Plavčić/Ilustracija

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Dečak motociklista (14) teško povređen u sudaru na Vidikovačkom vencu, 6 mladića u bolnici posle nesreće u Zemunskoj

Beograd -

BEOGRAD - U saobraćajnim nezgodama protekle noći na ulicama Beograda jedna osoba zadobila je teške povrede, dok je šestoro lakše povređeno, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je da je dečak (14), motociklista, teško povređen u sudaru sa automobilom oko 21.50 na raskrsnici ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovačkog venca zbog čega je vožen u Urgentni centar. Dečak je zadobio prelom ruke i povredu glave usled kontakta motocikla i automobila i prevezen je u Urgentni centar.

Šest mladića lakše je povređeno u saobraćajnoj nezgodi oko 23.40 u Zemunskoj ulici na Novom Beogradu zbog čega su prevezeni u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Reč je o muškarcima od 27, 32, i dvojici od po 35 i i dvojici od po 29 godina.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 87 puta od čega je 20 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari i hipertoničari.

(Kurir.rs/Beta/Tanjug/Foto: Filip Plavčić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja