Četiri saobraćajke šestoro povređenih

Četiri saobraćajke šestoro povređenih

Beograd -
Na ulazu u Boleč u 1.49 ulaz u direktnom sudaru dva auta, povređen je muškrac star 31 godinu koji je sa više povreda i sumnjom na potres mozga prevezen na reanimaciju u Urgentni centar

BEOGRAD - U četiri saobraćajne nezgode noćas u Beogradu povređeno je šestoro.

U 22.29 u saobraćajnoj nezgodi u Ulica Majke Kujunčić 3, na Zvezdari povređen je motociklista star 32 godine, koji je prevezen u Urgentni centar. Na ulazu u Boleč u 1.49 ulaz u direktnom sudaru dva auta, povređen je muškrac star 31 godinu koji je sa više povreda i sumnjom na potres mozga prevezen na reanimaciju u Urgentni centar. U toj nezgodi povređen je i muškrac star oko 28 godina koji je sa rasekotinama donje usne, levog kolena i tupom povredom čeonog dela glave prevezen takođe u reanimacija Urgentnog centra.

Dva sata posle ponoći u Boljevačkoj ulici u Jakovu povređene su dve ženske osobe stare oko 17 godina, a jedna do njih, kako je rečeno, bila je navodno vozač. One su sa sumnjom na potres mozga i dezorijentisane, prevezene u Urgentni centar. U 05.11 u Balkanskoj ulici povređen je muškarac star oko 25 godina koji je sa tupom povredom glave i grudnog koša bez svesti prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 116 puta od čega 27 puta na javnom mestu. Na Adi Ciganliji juče je bilo 20 intervencija od kojih jedan infarkt koji je imala mlađa ženska osoba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track