Najnovije vesti

TEŽAK UVOD U VIKEND IZA BEOGRAĐANA: Saobraćajke u centru i na auto-putu za Šid, požar u Batajnici, pune ruke posla za lekare
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Hitna pomoć intervenisala 112 puta

TEŽAK UVOD U VIKEND IZA BEOGRAĐANA: Saobraćajke u centru i na auto-putu za Šid, požar u Batajnici, pune ruke posla za lekare

Beograd

U Beogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nezgode i jedan požar u kojima su lakše povrede zadobile dve osobe, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

 

Na uglu Kolarčeve i Makedonske došlo je do udesa u 19.35, a povređen je pešak starosti od oko 17 godina koji je potom prevezen u Urgentni centar.

 

U 01.34 dogodila se saobraćajna nezgoda na auto-putu za Šid kod Centra "Sava", a žena starosti 32 godine koja je bila učesnik u udesu nije zadobila povrede i odbila je dalji transport.

 

U ulici Majora Zorana Radosavljevića kod broja 110 u Batajnici izbio je požar u 21.50, a muškarac starosti oko 32 godine prevezen je na VMA zbog pekomernog udisanja dima.

 

Hitna pomoć je noćas imala 112 intervencije, a od kojih 17 na javnom mestu, a juče tokom dana 165, od kojih oko 50 na javnom mestu i šest saobraćajnih udesa u kojima je jedna osoba teže povređena.

 

U ulici Milana Rakića kod Olimpa je juče u 16.15 teže povređen motociklista starosti oko 43 godine koji je prevezen na Uregentni centar.

 

(Kurir.rs/Tanjug/foto: Nebojša Mandić)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...