Najnovije vesti

DIJABETIČARI, UŽIVAJTE DO MILE VOLJE: Za ovom poslasticom ćete poludeti!
Foto: Printscreen Instagram, Shutterstock

Oduševićete se

DIJABETIČARI, UŽIVAJTE DO MILE VOLJE: Za ovom poslasticom ćete poludeti!

Beograd

Dijabetes je ozbiljna bolest od koje pati više od 700 hiljada ljudi u Srbiji, dok brojka na svetskom nivou iznosi neverovatnih 450 miliona!

 

foto: Shutterstock

Da stvar bude još gora, broj obolelih neprestano se povećava, a prema prognozama stručnjaka, do 2040. godine će se udvostručiti.

 

Osim redovnih lekarskih kontrola i uzimanja terapije ukoliko je prepisana, ključna stvar u kontrolisanju dijabetesa jeste ishrana. Oboleli od šećerne bolesti moraju mnogo toga da se odreknu, prvenstveno kada su u pitanju slatkiši, pa im ostaje samo da se "slade" bezukusnim lajt poslasticama punim veštačkih sastojaka.

 

Ali, sada je sa time završeno - na našem tržištu postoji savršena poslastica za dijebetičare - Seven Heaven Sugar free sladoledi!

Seven Heaven Sugar free sladoledi napravljeni su bez dodatog šećera, od premium italijanskih baza i potpuno prirodnih sastojaka visokog kvaliteta, među kojima dominira sveže mleko sa lokalnih farmi.

Seven Heaven Sugar free sladoledi izrađuju se prema staroj recepturi vrhunskih italijanskih đelato majstora, niskokalorični su i dolaze u tri fenomenalna ukusa - vanila, kakao i osvežavajući limun.

Dodatna prednost Seven Heaven sladoleda je to što se prave bez štetnih hidrogenizovanih i rafinisanih biljnih masti, emulgatora i veštačkih aroma, pa u njima možete da uživate bez griže savesti.

Vaš omiljeni Seven Heaven Sugar free sladoled možete da poručite na broj telefona 066/66-00-330 za teritoriju Beograda i on će stići na vašu kućnu adresu za svega 45 minuta, i to bez troškova dostave!

 

Napravite svoj omiljeni miks ukusa i uživajte u zdravoj poslastici!

 

foto: Promo

 

Kurir.rs/E.K./Foto: Printscreen Instagram, Shutterstock

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...