HOROR PRIČA IZ BEOGRADSKOG AUTOBUSA I TO BAŠ NA DAN ŽENA: Slavica je bila za volanom, a onda je u vozilo uleteo pomahnitali muškarac! Počeo je da je vređa, pa BRUTALNO PRETUKAO! UŽAS KAKAV SE NE PAMTI
Foto: Filip Plavčić, Ilustracija

PUTNICI HTELI DA SE OBRAČUNAJU SA NJIM

HOROR PRIČA IZ BEOGRADSKOG AUTOBUSA I TO BAŠ NA DAN ŽENA: Slavica je bila za volanom, a onda je u vozilo uleteo pomahnitali muškarac! Počeo je da je vređa, pa BRUTALNO PRETUKAO! UŽAS KAKAV SE NE PAMTI

Beograd -

"Prvo me je vređao, a onda počeo da me udara po rukama, grudima, slezini. Putnici su vikali da otvorim vrata da oni izađu i obračunaju se s njim", priča još potreseno Slavica T., koju je juče za volanom autobusa na gradskoj liniji 81L napao i povredio nasilni vozač automobila.

Kako navodi, za nju je dan počeo sasvim uobičajeno, sve do oko 13 časova. Nakon što ga je autobus pretekao, vozač automobila nije stigao da "uhvati" zeleno svetlo na semaforu, nakon čega je besno pretekao vozilo gradskog prevoza, preprečio mu put i izašao da se obračuna sa vozačicom Slavicom T.

"U pitanju je nervozan vozač koji verovatno zbog nemogućnosti da prođe ili zbog gužve mi je preprečio put, izašao iz kola i krenuo da me udara", priča za "Blic" Slavica.

Prema njenim rečima, prvo je krenuo verbalno da je napada, a nakon toga su krenuli i udarci.

"Prvo je počeo da me vređa, zatim da me pljuje, a posle i da me udara po rukama, grudima, slezini... Putnici su vikali da otvorim vrata da oni izađu da se obračunaju s njim, ali nisam mogla da pružim ruku da bih im otvorila vrata. Kada sam uzela telefon da pozovem policiju, on mi ga je oteo iz ruke i slomio ga o zemlju", opisuje Slavica šta se dogodilo.

Napadač je pobegao pre nego što je policija stigla na lice mesta.

"Nakon što mi je slomio telefon, nekako sam uspela da pošaljem alarm da sam napadnuta, te su policija i Hitna pomoć ubrzo došla na lice mesta. On je za to vreme seo u kola i otišao. Meni su konstatovali lakše telesne povrede", priča Slavica.

Nesrećna žena tvrdi da joj se za pet godina, koliko vozi autobus, ovako nešto nije dogodilo.

Policija je obavila uviđaj, a medicinari su joj ukazali pomoć.

Slavičine kolege iz Konzorcijuma privatnih prevoznika osudio je napad na Slavica i govore da je uzorna radnica, da nije bilo primedbi na njen rad i dodaju da ih je posebno pogodilo to što napad na nju odigrao na Dan žena, kada bi muškarci trebalo da ukažu posebno poštovanje ženama.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track