OBILNE PADAVINE U BEOGRADU: U Borču stigla mehanizacija, počelo ispumpavanje vode
Foto: Printscreen

OBILNE PADAVINE U BEOGRADU: U Borču stigla mehanizacija, počelo ispumpavanje vode

Beograd -

Imamo dovoljno pumpi ali ne možemo sve da ispumpamo odjednom jer ta voda nema gde da ode. Sutra nastavljamo sa ispumpavanjem. Kada se sve završi izvršićemo hemijsko čišćenje zemlje koja je sada natopljena vodom u koju su se izlile mnoge septičke jame, rekao je pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković

BEOGRAD - U Borču je, na osnovu odluke Skupštine grada, stigla građevinska mehanizacija i pumpa radi ispumpavanja vode.

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković, koji je stigao u Borču, rekao je da će noćas biti prokopano nekoliko ulica kako bi otekla voda, dodajući da se već počelo sa ispumpavanjem vode.

"Imamo dovoljno pumpi ali ne možemo sve da ispumpamo odjednom jer ta voda nema gde da ode. Sutra nastavljamo sa ispumpavanjem. Kada se sve završi izvršićemo hemijsko čišćenje zemlje koja je sada natopljena vodom u koju su se izlile mnoge septičke jame", rekao je Marković.

On je tom prilikom razgovarao sa građanima i rekao im da je došao da im kaže šda će grad pomoći svakome od njih".

Sa Markovićem na terenu se nalaze Dragomir Petronijević, član Gradskog veća, Slavko Gak, gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu i Damir Handanović, direktor CEBEF-a, Dragan Djorđević, direktor JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, Ivan Tejić, direktor JKP Beograd put i Darko Glavaš, gradski sekretar za vanredne situacije, saopštila je služba za informisanje Grada Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track