Antić čestitao Ramazan Islamskoj zajednici Srbije

Antić čestitao Ramazan Islamskoj zajednici Srbije

Beograd -
Naša je dužnost da na ovako značajne datume, pružimo svu podršku uvaženim i visokopoštovanim verskim liderima, koji propovedaju mudrost da je milost Božija živeti u miru s komšijama, u mirnoj i stabilnoj zemlji, naveo je u čestitki predsednik Skupštine grada Beograda

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić čestitao je Ramazan Islamskoj zajednici Srbije, muftiji srbijanskom Muhamedu Jusufspahiću i vernicima.

On je u čestitki, uoči meseca posta, najsvetijeg i najvažnijeg za sve islamske vernike širom sveta, poželeo mir, harmoniju i dobrobit Islamske zajednice Srbije.

"Naša je dužnost da na ovako značajne datume, pružimo svu podršku uvaženim i visokopoštovanim verskim liderima, koji propovedaju mudrost da je milost Božija živeti u miru s komšijama, u mirnoj i stabilnoj zemlji", naveo je Antić.

Ramazan, najvažniji i najsvetiji mesec islamske vere, počinje sutra.

Tokom Ramazana obavezan je post i to se smatra jednim od stubova islama, a podrazumeva potpuno uzdržavanje od jela i pića i telesnih zadovoljstava od zore do zalaska sunca, i to 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track