VESIĆ NAKON HAPŠENJA VOZAČA KOJI JE POKOSIO TROJE U STRAHINJIĆA BANA: Grad će tražiti odštetu zbog uništavanja javne infrastrukture
Foto: Ana Paunković, Dado Đilas

reagovanje

VESIĆ NAKON HAPŠENJA VOZAČA KOJI JE POKOSIO TROJE U STRAHINJIĆA BANA: Grad će tražiti odštetu zbog uništavanja javne infrastrukture

Beograd -

Dejan M., vozač automobila marke BMW koji je u četvrtak u centru Beograda, u Ulici Strahinjića bana izazvao nesreću u kojoj su povređene tri osobe od kojih je jedno trogodišnje dete, uhapšen je na graničnom prelazu Kladovo.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić zahvalio se policiji na brzoj reakciji i najavio je da će grad insistirati i na odšteti zbog uništene javne infrastrukture.

foto: Printscreen/Facebook

"Hvala MUP-u Srbije na brzoj reakciji i hapšenju huligana iz Strahinjića Bana koji je juče povredio tri osobe od kojih je jedno dete. Sada kada se zna ime tog huligana Gradsko pravobranilaštvo Grada Beograda pokrenuće postupak da naš grad bude obeštećen za uništavanje javne infrastrukture. U ovom i u svakom drugom slučaju. Sada se vidi koliko je Grad u pravu kada insistira na pešačkim zonama, zonama mirujućeg saobraćaja i biciklističkim stazama. Ali to ne možete da objasnite onima koji su politički ostrašćeni", napisao je on na Fejsbuk profilu.

1 / 14 Foto: Ana Paunković

Podsetimo, do nesreće je došlo u četvrtak kada je vozilo udarilo u dva parkirana automobila, a od siline udarca jedan od automobila je uleteo u baštu kafića.

Kako Kurir nezvanično saznaje od očevidaca, odmah posle sudara iz BMW-a su izašla dvojica muškaraca, a osoba za koju se sumnja da je vozila je svom suvozaču rekla "gde mi je pištolj, gde mi je hekler".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track