SERVER PRVOG OSNOVNOG SUDA STRADAO U POPLAVI: Evo kako da dođete do uverenja koja su vam potrebna
Foto: Stefan Kojić

Posledice

SERVER PRVOG OSNOVNOG SUDA STRADAO U POPLAVI: Evo kako da dođete do uverenja koja su vam potrebna

Beograd -

Beograđani koji su prethodnih dana pokušali da izvade uverenje da protiv njih nije pokrenut krivični postupak i istraga u zgradi Prvog osnovnog suda to nisu mogli da urade - zbog poplave.

Građani koji su prethodne nedelje zbog zaposlenja, vize ili dozvole za oružje hteli da nabave uverenje da protiv njih nije podignut krivični postupak u zgradi Prvog osnovnog suda na Bulevaru Zorana Đinđića i Višeg suda u Timočkoj to nisu mogli da urade. Kako nezvanično saznajemo, uzrok tome je poplava, odnosno oštećen server.

- Ne mogu da verujem, otišao sam da izvadim uverenje da se protiv mene ne vodi krivični postupak, a radnica mi je rekla da ne radi softver za izdavanje - rekao nam je jedan sugrađanin kog smo sreli.

Serveri u kojima se nalaze ovi podaci nalaze se u podrumu ove zgrade, i taj deo je pod vodom. Ovo nismo mogli zvanično da potvrdimo, pošto nam je rečeno da je portparol suda na odmoru i niko drugi nije ovlašćen za komunikaciju s medijima.

U zgradi Prvog osnovnog suda rekli su nam da zaista ima problema u zgradi na Bulevaru Nikole Tesle, ali su nas obavestili da ova uverenja tražimo na šalterima Drugog i Trećeg osnovnog suda.

Kurir.rs/ N. T.

Foto: Stefan Kojić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track