DOPRINOS AMBASADE SAD BEOGRADU VELIKI: Radojičić primio Skata u oproštajnu posetu (FOTO)
Foto: Kurir.rs/Beoinfo

na rastanku

DOPRINOS AMBASADE SAD BEOGRADU VELIKI: Radojičić primio Skata u oproštajnu posetu (FOTO)

Beograd -

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Republici Srbiji Kajla Skata.

Na sastanku u Starom dvoru izraženo je obostrano zadovoljstvo zbog uspešne saradnje između dva zvaničnika i dve institucije u prethodnom periodu, kao i uverenje da će se ona nastaviti.

foto: Kurir.rs/Beoinfo

Gradonačelnik Radojičić je zahvalio ambasadoru Skatu na projektima koje je Ambasada SAD realizovala za vreme njegovog mandata u Beogradu.

– Zahvalan sam vam na dosadašnjoj saradnji i svemu što ste učinili. Doprinos Ambasade SAD Beogradu je veliki, pre svega u opremanju beogradskih zdravstvenih ustanova, istakao je Radojičić.

foto: Kurir.rs/Beoinfo

Zvaničnici su razgovarali i o daljem razvoju Beograda, a ambasador Skat je istakao da primećuje energiju i napredak srpske prestonice.

– Zahvaljujem gradonačelniku Radojičiću i Gradu Beogradu na dobroj saradnji i svemu što čine za ambasadu. Prethodnih godina, Ambasada SAD je realizovala mnoge programe i projekte u interesu srpskog naroda. Period u Beogradu mi je bio veoma prijatan, a nadam se i da smo mi bili dobri građani, istakao je Skat.

Gradonačelnik Radojičić i ambasador Skat izrazili su uverenje da će se uspešno partnerstvo nastaviti i u daljem periodu.

(Kurir.rs/Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track