NOVA ŠKOLSKA GODINA U ŠKOLI ZA OŠTEĆENE SLUHOM „STEFAN DEČANSKI“: Opština Savski venac rekonstruisala fiskulturnu salu i poklonila rančeve prvacima
Foto: Opština Savski venac

NOVA ŠKOLSKA GODINA U ŠKOLI ZA OŠTEĆENE SLUHOM „STEFAN DEČANSKI“: Opština Savski venac rekonstruisala fiskulturnu salu i poklonila rančeve prvacima

Beograd -

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović posetila je danasškolu za oštećene sluhom „Stefan Dečanski“ gde je prvacima uručilađačke torbe sa školskim priborom koje je obezbedila Opština. Tom prilikom Irena Vujović obišla je fiskulturnu salu u ovoj školi koja je rekonstruisana tokom letnjeg raspusta.

-Osim poklona prvog dana škole koji su već tradicija na Savskom vencu, u protekle tri godine trudili smo se da poboljšamo uslova rada u svim osnovnim školama na teritoriji naše opštine. Tokom letnjeg raspusta izvedeni su neophodni radovi u svim osnovnim školama, a konkretno u ovoj školi izvedeni radovi obuhvatili su demontažu postojećeg plafona, sistema za ventilaciju, renoviranje parketa, kao ipopravljanje postojećih i dograđivanje novih reflektora- navela je Vujović podsetivši da je u proteklom periodu ova škola dobila novu ogradu i kapiju.

-Briga o deci i uređenje obrazovnih institucija je jedan od naših prioriteta, a u tom pravcu ćemo nastaviti i u budućnosti- poručila je predsednica opštine Irena Vujović.

Obilasku završenih radova u fiskulturnoj sali prisustvovala je direktorka škole „Stefan Dečanski“ Leposava Petrović koja je istakla odličnu saradnju sa opštinom Savski venac i posebno zahvalila predsednici Vujović na stalnoj brizi o potrebama ove škole i njenih đaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track